Herbata w Chinach. Gościnnie: Michał Królikowski. Czajnikowy.pl

Herbata w Chinach. Uprawa i parzenie herbaty na chińskiej prowincji. Gościnnie: Michał Królikowski Portal i sklep z herbatą i kawą: http://www.czajnikowy.com.pl Facebook: http://facebook.com/czajnikowypl Twitter: http://twitter.com/czajnikowypl Instagram: http://instagram.com/czajnikowypl Materiał powstał dzięki gościnności Herbaciarni Laja w Cieszynie. ... Wasze opinie, komentarze:
- Zapraszamy na podróż do Chin z Michałem z herbaciarni Laja, który nieco się stresował na początku. Powitajcie go ciepło! :)
- Super odcinek!
- Swietny kanał!
- Ciekawe jakby smakowała herbata ze świeżych liści, czy dałoby się to wypić :P
- kolesie są pozytywnie zakręceni herbatą . pozdrawiam
- Więcej takich opowieści z podróży:D!
- Hej, mam pytanie: w jaki sposob zorganizowac taka wycieczke po herbaciarniach Chin? Bylabym naprawde zainteresowana, ale moj kontakt z herbaciarnia raczej operia sie na zakupach u @czajnikowy.pl ;)
- Duzo fajnych ciekawostek i fajne przerywniki filmowe. Wielki plus za filmik.
- A ja mam poważne pytanie. Wypiłam ostatnio przepyszną herbatę przywiezioną z chin. Jest w niej mnóstwo małych kwiatów i jakiś bardziej owoc. W smaku jest kwaskowa, a aromat ma bardzo intensywny kwiatowi owocowy. Czy jest jakaś możliwość żeby rozpoznać co to za herbata?
- Ależ to dobre😊
- Rafał coś palił? :D
- Bardzo klimatyczny filmik. Chciałabym mieć możliwość zakupu herbaty z takiej małej przetwórni.
- Widać, że widział sporo ;) Mam nadzieję, że jak najszybciej spróbuję herbat które przywiózł
- No Panowie! Więcej!
- Bardzo fajny odcinek. Przyjemnie się słucha i ogląda :)
- Wow bardzo fajny odcinek :) Miło się słucha Pana Michała, ciekawa opowieść :)
- Bardzo fajny materiał. Pozdrawiam całą ekipę czajnikowy.pl oraz oczywiście pana Michał!
- Mam pytanie lepiej zrobić mocniejszą lub słabszą herbatę poprzez wydłużenie czasu zaparzania czy poprzez dodanie więcej herbaty
- Ekstra odcinek! oglądam właśnie drugi raz, pozdrawiam :)
- 7:09 myślałem że coś mi się wwierca w mózg :v